Bekijk Fotoalbum

contact

bottom
spacer
 
U bent hier:Home-Bruiloft-Bijzondere bruiloft
 
 

Bijzondere bruiloft

 

Je wilt jouw bruiloft in Twente op unieke wijze vieren. Onze trouwspecialist geeft nu leuke tips


Je wilt jouw bruiloft in Twente op unieke wijze vieren, maar hoe krijg je nou dat bijzondere tintje aan je feest. Onze trouwspecialist geeft je een aantal leuke tips om je huwelijksdag onvergetelijk te maken.

 

Alles in jouw lievelingskleur.
Laat jouw lievelingskleur de rode draad van de hele dag zijn. Op je trouwkaart, in de bloemen maar ook in het tafellinnen, stoelhoezen en strikken. Maak je eigen kleurenpallet en wij gebruiken het bij de decoratie.

 

Videozuil:
Je gasten spreken een videoboodschap voor je in tijdens je bruiloft. De zuil staat op een opvallende plek zodat iedereen een lief, leuk, grappig bericht voor je achter kan laten.
Een onvergetelijke herinnering aan je huwelijksfeest

 

Bruidstaart:
Laat de bruidstaart voor je bruiloft speciaal ontwerpen door onze patissiers.
Je bepaalt zelf de kleur, de vorm, de decoraties. Voor de kinderen zijn er cakepops in dezelfde kleuren en smaak als je bruidstaart. Kijk naar de blije gezichten als je deze cakepops uitdeelt na het aansnijden van de bruidstaart

 

Ballonnenzuil:
Voor de ingang van De Weijenborg staat een grote ballonnenzuil zodat iedereen kan zien dat er wat bijzonders te gebeuren staat. Uiteraard bepaal jij de kleur van je ballonnenzuil.

Vervoer:
Wil je per romantische koets, per luxe limousine, met een oldtimer of een cabriolet, wij hebben passend trouwvervoer voor je op jullie huwelijksdag.

Champagne sabreren:
De bruidegom slaat met een echt zwaard de champagne kurk van de fles.
Een spectaculaire act waarbij onze specialist de bruidegom goed begeleidt en instrueert.
Daarna breng je met zijn allen een toost uit op het kersverse echtpaar

 

Binnenvuurwerk:
Het dessertbuffet wordt binnengedragen door de bedieningsbrigade met spetterend vuurwerk.
Een echte eyecatcher tijdens je bruiloft.

 

Cocktailbar:
Onze bartender maakt de heerlijkste cocktails voor je gasten: Sex ont the beach, Mojito, Cosmopolitan. Er is ook een vigin uitvoering van alle cocktails.

 

Portret artiest:
Je gasten krijgen een uniek portret mee naar huis. Je kunt kiezen voor een karikaturist of een sneltekenaar.

Een lopend/staand culinair vorkjes diner:
In 7 gangen serveren wij op side plates heerlijke gerechten. Je staat lekker buiten op het terras, je hangt gezellig bij de bar of aan een praattafel. Dit vorkjes diner wordt geserveerd terwijl iedereen gezellig rondloopt, zit of staat.

 

Rehearsal dinner:
Gezellig dineren met je gasten de avond vóór je trouwdag. In Amerika doen ze dit al jaren. Hier heet het “proefdraaien” voor je huwelijksdiner. De avond voor je bruiloft ga je gezellig dineren met je belangrijkste gasten.

 

Bruidsijstaart
Als laatste gang van je diner of buffet kies je voor een bruidsijstaart. Je snijdt deze samen op traditionele wijze aan.

 

ijscokar
Bestel een ijsje bij de ijscokar en wil je er nog één of twee, dat mag natuurlijk.

 

Foodfestival
Je gaat niet traditioneel aan tafel eten maar en zijn allerlei kraampjes met hippe Aziatische hapjes uit Laos, Cambodja, lekkere Sushi of op zijn Russisch bliny met zalm en zalmkaviaar.

 

Boho chick outdoor wedding:
Je huwelijksplechtigheid op een plek die heel speciaal voor jou is. Bij een prachtige boerderij, een vijver, in het bos. Laat het ultieme hippie-gevoel van de boho stijl versmelten met dat romantische tintje van de natuur. Maak de decoratie persoonlijk door boho-chique hoekjes in te richten en laat de stijl terugkomen in decoratie, de taart, enz.

 

De Snack Plek:
Tegen het einde van je bruiloft gaat iedereen naar de snack plek en bestelt een puntzak friet, broodjes braadworst of wat anders met naar wens allerlei lekker pretvet.

 

Belly tray:
Je kent ze uit oude films, aan 2 riemen hangt een buikplateau. Daarop ligt de koopwaar en de verkoper loopt rond. Tijdens je bruiloft kun je op deze wijze lekkere bits & bits laten serveren.

 

Snappshot:
De foto’s die jouw gasten met hun eigen telefoon maken worden live getoond op schermen die bij de Weijenborg aanwezig zijn. De foto’s worden chronologisch weergegeven middels een fraai vormgegeven tijdlijn.

 


De tips van onze trouwspecialist voor de organisatie van je bruiloft

 


Je wilt van te voren alles perfect geregeld hebben voor je trouwdag, zodat je helemaal ontspannen volop kunt genieten van je huwelijksdag. Deze tips helpen daarbij.

 

Ceremoniemeester:
Op je huwelijksdag wil jij je kunnen richten op het belangrijkste: HET JA WOORD. Het enige dat je zelf hoeft te doen is te genieten van elkaar, van de dag en van jullie gasten. Kijk daarom eens binnen de familie of je vriendengroep wie helemaal op één lijn zit met jouw ideeën en het leuk vindt om te organiseren. Dan heb je de perfecte ceremoniemeester gevonden die je veel werk uit handen kan nemen op je huwelijksdag. Misschien kun je ook hulp gebruiken bij de voorbereidingen voor de trouwdag.

 

Afspraken:
Alle afspraken die je met de Weijenborg maakt worden schriftelijk vastgelegd inclusief tijdsschema en de kostenopgave. Je kunt hier nog weer van alles in wijzigen totdat je het perfecte plaatje hebt. Een week voor jullie huwelijk zijn jullie van harte uitgenodigd om alle details nog één keer goed door te nemen, zodat op de dag zelf alles op rolletjes loopt. Neem de ceremoniemeester mee.

 

Draaiboek
Ga na hoe je wilt dat de dag verloopt. Schrijf alles op en schat hoelang het allemaal duurt. Neem de tijden ruim, dat geeft rust op de huwelijksdag. Een handige tool is de Google Agenda. Vul hier alle activiteiten in. Als je doorklikt op een afspraak is er ook nog ruimte om details in te vullen. Belangrijke onderdelen zijn: Kapper, schoonheidsspecialist, trouwvervoer, huwelijksvoltrekking, fotoshoot, taart aansnijden, borrel, receptie, diner, speech, avondfeest, opbouw DJ, enz. Je kunt schuiven met de tijden en volgorde. Deel de agenda met de ceremoniemeester.

 

Muziek:
Via de inlog in de muziekcomputer kunnen jullie je eigen playlist voor je huwelijksfeest samenstellen.
Ga je voor live muziek of een DJ, ga dan van te voren luisteren tijdens een vergelijkbaar feest rond 22.00 uur. Je krijgt een goede indruk of de artiest op het hoogtepunt van de avond bij je past of dat je nog even verder moet zoeken.

 

Beamer en geluidsinstallatie:
Stem goed af op welke wijze de muziek voor stukjes kan worden afgespeeld. Alle moderne apparatuur is bij de Weijenborg aanwezig.

 

Bruidstoilet:
Daar sta je dan met je mooie maagdelijk witte bruidsjurk en je moet even gebruik maken van het toilet. Hoe fijn is het als je een eigen toilet hebt dat uitsluitend door jou gebruikt wordt. De Weijenborg heeft het en ook een eigen ruimte waar je even je make up kunt bijwerken.

 

Diëten:
Vraag de dinergasten enkele weken van te voren of er strenge medische diëten zijn. De keuken besteedt hier graag extra aandacht aan, maar kan dit optimaal doen als de diëten van te voren bekend zijn.

 

Drankjes
Wat mogen je gasten drinken ? Frisdank, zwak alcoholische dranken of ook sterke drank zoals whisky en gin. Als je hier goede afspraken over maakt kom je niet voor onverwachtse uitgaven te staan.

 

Kinderen
Is er voor de kinderen wat leuks te doen ? Is er een speciaal kindermenu ? De Weijenborg heeft het.

En nog een laatste geheime tip: Origineel huwelijksaanzoek:
Verstop je huwelijksaanzoek in één van onze escape rooms en laat je partner na lang speurwerk jouw huwelijksaanzoek vinden.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Image Gallery

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft