Bekijk Fotoalbum

contact

 

spacer
bottom
 
bottom
spacer
 
U bent hier:Home-Buitenactiviteiten-Mountainbike Track, sportieve uitdaging op landgoed Twickel
 
 

Mountainbike Track, sportieve uitdaging op landgoed Twickel

Ben je niet bang om vies te worden en hou je van sportief bezig zijn in de mooie Deldense natuur? Dan past deze mountainbike track helemaal bij jou uitje.


Je gaat lekker mountainbaiken op landgoed Twickel. Dit ligt rondom Delden en hier is een 70 kilometer lange vaste mountainbikeroute aangelegd over bestaande zandwegen, maar ook over speciaal aangelegde singletracks, zo’n tien kilometer in totaal. Een echte uitdaging voor de sportieve mountainbiker. De route begint vlak bij De Weijenborg.

Huur Mountainbike € 22,45.


Deze mountainbike track is erg leuk in combinate met bijvoorbeeld ons barbecue buffet of een 3- gangen menu.  Ook zijn er mogelijkheden om je omtekleden en een lekkere douche te nemen, informeer gerust naar meer informatie.

Huur mountainbike, route en 3-gangen keuze menu € 47,45.

Daarnaast hebben we ook nog een 

MOUNTAINBIKE CLINIC
Een sportieve uitdaging onder begeleiding van minimaal 2 ervaren instructeurs inclusief fysiotherapeutische ondersteuning. Je leert de basis zoals klimtechniek, obstakels trotseren, schakel techniek en je doet balansoefeningen. Er worden spectaculaire routes gereden.  Het geheel wordt afgesloten met een wedstrijd en er zijn passende prijzen te winnen. De tijdsduur van de clinic is gemiddeld 4 uur. En na die tijd lekker ontspannen en genieten van een buffet of diner naar keuze (meerprijs). Mountainbike clinic inclusief huur mountainbike € 48,35 per persoon. Heb je je eigen mountainbike dan betaal je  € 35,60

contact

Goed om te weten:

  • Aantal personen: 1 tot 15, 15 tot 25, 25 tot 100, > 100
  • Geschikt voor: Mannen, Vrouwen, Gemengd, Jongeren
  • Budget ex. eten/drinken: 15 tot 25
  • Met of zonder eten: Met diner of buffet, Lunch
  • Soort activiteit: Actief, Sportief, Vervoer


Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft