Bekijk Fotoalbum

contact

bottom
spacer
 

spacer

U bent hier:Home-fotoalbum

Fotoalbum

Partycentrum Weijenborg is gevestigd in het oudste horeca pand van Delden uit 1739 in hartje Delden. We kunnen gezelschappen van 2 tot 250 personen ontvangen. Wil je met meer personen komen, dan verzorgen we graag onze thema’s op jouw locatie. Partycentrum Weijenborg heeft drie sfeervolle ruimtes die allemaal aan elkaar gekoppeld kunnen worden met elk een eigen toiletgroep, bar en ingang. Er is een eeuwenoude open haard om gezellig bij te borrelen.


Zomers is er een groot terras voor het pand met een capaciteit van 45 personen en een sfeervolle binnenplaats met een capaciteit voor 55 personen. Partycentrum Weijenborg is al 32 jaar succesvol in het organiseren van leuke feesten, binnen- en buitenactiviteiten én heeft een gezellig restaurant waar je lekker kunt dineren. Iedereen is welkom bij Partycentrum Weijenborg, of je nu met een groep van 2 personen of een groep van 250 personen wat zoekt, de Weijenborg heeft het.

We staan open voor alle nieuwe ideeën en gaan met de tijd mee. We zijn altijd weer bezig met het verzinnen en uitwerken van nieuwe activiteiten en feesten. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe een partij opgezet en verzorgd moet worden. We hebben een prachtig pand met veel ruimte maar we werken ook graag op jouw locatie. Het assortiment is erg uitgebreid:
workshops, vrijgezellenfeesten, bruiloften, themafeest, familiedagen, teambuilding, sportdagen, vergaderingen etc. We zijn toegankelijk voor iedereen, van service club tot vrijgezellen feest en we hebben feesten voor elk budget.

We sturen je graag een offerte zodat je precies ziet wat je voor je geld krijgt.

Partycentrum Weijenborg is gevestigd in het oudste horeca pand van Delden uit 1739 in hartje Delden. We kunnen…

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft