Bekijk Fotoalbum

contact

spacer
bottom
 
bottom
spacer
 
U bent hier:Home-Personeelsfeest-Met je hele bedrijf escapen uit 5 escape rooms van 2 tot 250 pers
 
 

Met je hele bedrijf escapen uit 5 escape rooms van 2 tot 250 pers

Ontsnap uit de spannende escape room Delden in Twente, 4 escape rooms + outdoor escape

Ontsnap uit de spannendste Escape Room van Twente. Durf jij je te laten opsluiten in één van de 4 spannende Escape Rooms Delden in Twente. Kun jij binnen 1 uur alle codes kraken, alle puzzels ontcijferen en de uitweg van de Escape Room vinden?

Je adrenaline stijgt tot grote hoogte!


De Escape Room Delden opent heel kort de deuren om onmiddellijk met een dikke klap een uur lang dicht te gaan. Teamspirit, inzicht, creativiteit, out of the box denken, alle delen van je hersenen worden op de proef gesteld. Zenuwslopende opdrachten, raadsel, puzzels, alles heeft een betekenis: een aantekening op de muur, een nummer combinatie, een cryptische boodschap via de radio. Combineer de clous en gebruik kritische denkvaardigheden en ontsnap.

contact

Nieuw: Outdoor escape room 

Buiten escapen in Stad Delden, ontzettend leuk, spannend en lastig, want alles kan een aanwijzing zijn. Win de race tegen de klok en vind het tegengif om de moordaanslag met Russisch gif te overleven! Gewapend met je smartphone en allerlei vreemde attributen heb je 1,5 uur de tijd om je leven te redden. Ervaar de spanning van de groepsactiviteit de outdoor escape room. Een uitdagende missie in het centrum van Delden. 

De thema’s van de 4 escape rooms en de outdoor escape room

Escaperoom Café René 1 (4 - 15 personen)

De Escaperoom Café René gaat terug in de tijd naar Café René uit het televisieprogramma ‘Allo ‘Allo. Hierin komt café-eigenaar René in komische problemen omdat hij verzetsstrijder tegen wil en dank is en ook de Duitsers als stamgast heeft.
Het beroemde schilderij “de Fallen Madonna with the big boobies” is verdwenen. De Gestapo is woedend en eist de Madonna onmiddellijk terug. Een spannende zoektocht begint. Weet jij alle codes van deze unieke escape room in ouderwetse stijl van 1945 te kraken. Voel je adrenaline stijgen. Lukt het jou om dit kostbare werk binnen 60 minuten terug te vinden?
 

Escaperoom de Russische goudtrein (2 - 12 personen)

Een gepantserde trein volgeladen met Tsaren goud staat in een geheime tunnel in Rusland.
Je gaat op zoek naar de enige kaart die er ter wereld bestaat met de exacte locatie van de verdwenen goudtrein. In de werkkamer van een bejaarde oud spion van de KGB begint je zoektocht. Helaas is de kamer boobytrapped. De tijd dringt. Laat je hersenen volop draaien en kraak alle codes.
 

 

Escaperoom Huttenkloas (2 - 15 personen)

Criminologie student Jacco is geobsedeerd door Klaas Annink, de beruchte 18e-eeuwse seriemoordenaar uit Ambt-Delden. Jacco doet een cold case onderzoek naar deze Huttenkloas, die velen met zijn bijl de hersens insloeg. Hij begroef de lijken naast zijn boerderij, geholpen door vrouw en kinderen. Onder het oog van 20.000 toeschouwers werd het gezin geradbraakt, de hersens ingeslagen met de eigen bijl en opgehangen totdat ze vanzelf van de galg vielen. Het was het proces van de eeuw. Student Jacco is verdwenen. Zijn studiegenoten zijn op zoek naar hem en zijn bang voor de beruchte vloek van Huttenkloas. Durf jij te helpen zoeken……?

Escaperoom Café René 2 (4 - 15 personen)

Hetzelfde thema als Café René 1. Deze escape room wordt ingezet bij groepen boven de 80 personen.

 

 

 

 

 

Outdoor Escape Room (2 – 250 personen) 

Delden is in de ban van een James Bond achtige vergiftiging. De slachtoffers overleefden de moordaanslag met gif ternauwernood. Gisteren werd in Delden een drugslab ontdekt en ontmanteld. Het dodelijke Russische gif Uvaroviet werd hier geproduceerd. Alles wijst erop dat jij 5 minuten geleden met dit middel vergiftigd bent. Zoek het tegengif dat binnen 1,5 uur moet worden toegediend, anders sterf je een wisse dood. Dubbelspion Svetlana is in Delden gesignaleerd. De politie raadt iedereen aan binnen te blijven. Neem je opgeladen smartphone mee en ontrafel alle mysteries en vind het tegengif. 

Escape room wisselprogramma

Je kunt er ook voor kiezen om je gezelschap te splitsen. De ene helft doet een leuke activiteit , de andere helft gaat escapen. Een ontzettend leuk idee voor een actief en afwisselend activiteiten programma. We hebben keuze uit 20 leuke programma's die je kunt doen in afwachting van jouw beurt in de Escape Room.

Prijzen escape room

Prijzen escape room

tot en met 4 personen € 81,60 totaal
5 personen € 19,75 p.p.
6 personen € 18,50 p.p.
7 personen € 17,50 p.p.
8 personen € 16,50 p.p.
9 personen € 15,50 p.p.
Vanaf 10 personen € 15,00 p.p.
Vanaf 100 personen € 12,50 p.p.

Escape Room ideaal voor

  • Bedrijfsfeest
  • Personeelsfeest
  • Familiedag
  • Vrijgezellenfeest
  • Teambuilding uitje

Maak je uitje nog completer met:

Aanbieding: 3-gangen escape room keuze menu van € 29,95 voor € 25,00 (alleen voor escapers).

Kijk hier voor alle  menu's en buffetten. Een buffet is mogelijk vanaf 20 personen, barbecue is mogelijk vanaf 15 personen.

 

• Rundercarpaccio met oude kaas snippers, pijnboompitten en balsamico dressing.
• Lichtgebonden tomatensoep
• Champignons Dordogne met een zachte knoflooksaus

 

• Zalmfilet met een korstje van honing dille mosterd
• Pasta pesto met pittenmix en Parmezaanse kaas
• Saté van kippendij met huisgemaakte pindasaus
• Malse Rundersucade in jus gegaard

 

• IJscoupe met 3 smaken roomijs en slagroom
• Heisse Liebe, vanille-ijs met warme frambozensaus 
• Crème brûlée met een bol vanille-ijs

 

De samenstelling van dit menu kan variëren.

 
  

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft