Bekijk Fotoalbum

contact

bottom
spacer
 

spacer

U bent hier:Home-Nieuws-2 oktober ondernemersavond ter inspiratie bevrijdingsfeest in april 2015
 
 
zaterdag, 13 september 2014 13:37

2 oktober ondernemersavond ter inspiratie bevrijdingsfeest in april 2015

Bruisend programma tijdens de ondernemersavond op 2 oktober Delden Terug naar Toen 20.00 uur.

De stichting Delden Terug Naar Toen nodigt alle ondernemers uit voor de informatieve ondernemersavond avond op 2 oktober bij Partycentrum Weijenborg.

 

In april 2015 is het 70 jaar geleden dat Delden bevrijd werd. De stichting Delden Terug Naar Toen wil de bevrijders in stijl bedanken. Delden bruist één week lang van de activiteiten met als hoogtepunten het defilé van ruim 100 militaire voertuigen van het rijdend museum Keep Them Rolling en het herdenken van de amfibische aanval bij het Twentekanaal.

 

Om deze bevrijdingsweek in 2015 een unieke uitstraling te geven, heeft “Delden Terug Naar Toen” een fantastisch randprogramma samengesteld. Daarnaast probeert de organisatie het straatbeeld in het centrum van Delden terug te brengen naar toen. Daarvoor heeft de stichting de medewerking van alle ondernemers nodig.

 

  • Het programma is vooral gericht op het informeren en het geven van tips and tricks.
  • Een WOll deskundige vertelt je alles over de rituelen van die tijd, het vlaggen, het heimelijk rood wit blauw uitdragen door bloemen enzovoorts.
  • Een etaleur geeft tips hoe je met een paar kleine hulpmiddelen je etalage een 40’s uitstraling geeft
  • Leden van Keep Them Rolling laten enkele historische voertuigen zien die meerijden in het defilé in 2015 en nemen de ondernemers mee in een militair voertuig voor de ultieme 40’s beleving
  • Een verhalenverteller vertelt een bloedstollend verhaal op een buitenlocatie waar destijds hevig gevochten is
  • Bekendmaking van het volledige programma in 2015
  • Presentatie van de actie: Nederland Vlagt Met Bloemenpracht, waarmee we heel Delden rood wit blauw gaan kleuren. Unieke sponsoractie met een hoog rendement met minimale inspanning

 

Kom naar deze ondernemersavond avond vol informatie, gezelligheid en zet samen met “Delden Terug Naar Toen” de schouders onder dit unieke evenement dat een week lang tienduizenden bezoekers gaat trekken van 1 tot 9 april 2015.

 

Alvast een tipje van de sluier van het programma in 2015:
Gebouwen, etalages, mensen in de stijl van toen, boek met verhalen, een 'Café René', een verhalenwandelpad, muziek, scholen, fietstochten in de omgeving lang historische plekken. Het rijdende museum Keep Them Rolling hebben hun kampement, er komt een heuse airstrip, een amfibische aanval, een stoomtrein, dit alles als onderdeel van een grote regionale herdenking.


De voorbereiding is enorm. Kijk op de bijzonder mooi vormgegeven website www.dtnt.nl
voor het hele programma.

 

Burgemeester Nauta - van Moorsel van de gemeente Hof van Twente is beschermvrouwe van de Stichting Delden Terug naar Toen.

Het benodigde geld komt via sponsors, maar ook via het project Nederland Vlagt Met Bloemenpracht.
In Delden, maar liever nog heel Nederland moeten het roodwitblauw in Nederlandse vlaggen uit de grond piepen in april. Met de verkoop van bloembollen of zaadjes dit najaar, wordt het project deels gefinancierd. Wordt het een nieuwe Ice Bucket Challenge? Budgettair overschot gaat naar het Rode Kruis. De actie gaat binnenkort van start.

 

Delden Terug Naar Toen : “ we moeten dankbaar zijn dat wij 70 jaar na de bevrijding nog steeds in vrijheid leven. Vrijheid van meningsuiting, vrijheid om te reizen waarheen je wilt, te leven zonder honger, angst en verraad. Laten we onze bevrijders hiervoor bedanken. We rekenen op jullie allemaal.”

 

Donderdag 2 oktober
Partycentrum en Restaurant Weijenborg
Spoorstraat 16 te Delden
20.00 uur vrij entree.

 

Voor informatie
Erna Hemersma
Voorzitter Stichting Delden Terug naar Toen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft