Bekijk Fotoalbum

contact

bottom
spacer
 

spacer

U bent hier:Home-Nieuws-Zondag 8 februari Open Troptrouwlocatie Route, open dag bij de Weijenborg
 
 
%PM, %01 %616 %2015 %14:%jan

Zondag 8 februari Open Troptrouwlocatie Route, open dag bij de Weijenborg

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor je bruiloft ? De Weijenborg opent de deuren voor alle a.s. bruidsparen op zondag 8 februari

Toptrouwlocaties organiseert voor alle bruidsparen op zondag 8 februari van 11:00 tot 17:00 uur de Open Toptrouwlocatie Route. Je kunt vrijblijvend bij meer dan 250 locaties een kijkje nemen om ideeën op te doen voor je bruiloft. Eén van de toptrouwlocaties voor je huwelijksfeest is De Weijenborg, gesitueerd in een prachtige oude herberg uit het jaar 1739.

 

 

De Weijenborg heeft 3 verschillende sfeervolle zalen en een prachtige mediterrane binnenplaats. Je huwelijk kan op sfeervolle wijze worden voltrokken waarna je heerlijk gaat genieten van je huwelijkdiner en tot slot van een bruisend avond feest.
We hebben vele leuke tips om je huwelijksdag onvergetelijk te maken.


Een afspraak is niet nodig, kom lekker binnenlopen tussen 11:00 en 17:00 uur en laat je inspireren door de prachtige locatie en/of praat geheel vrijblijvend met één van onze huwelijksspecialisten.

 

Zondag 8 februari
Spoorstraat 16
11.00 uur tot 17.00 uur.

 

 

 

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft