Bekijk Fotoalbum

contact

bottom
spacer
 

spacer

U bent hier:Home-Nieuws-Feest bij het Mamacafé Twente
 
 
%AM, %09 %416 %2015 %10:%apr

Feest bij het Mamacafé Twente

Feest bij het Mamacafé Twente op 4 mei!

Kom gezellig op 4 mei naar het Mamacafé Twente en ontmoet andere (bijna) moeders en hun kinderen. Deze editie staat in het teken van kraampjes er is van alles te doen voor de zwangere dames, moeders en de kinderen.

 

Mamacafé Twente kraampjes markt.

Elke eerste maandag van de maand, van 10.00 uur tot 12.00 uur, vindt het Mamacafé Twente plaats bij Partycentrum Weijenborg in Delden. Iedere editie komt een interessante spreker of deskundige om je te adviseren over uiteenlopende onderwerpen.

 

Wat is er maandag 4 mei te doen:

  • Zwembad Laco uit Borne komt jullie alles vertellen over het zwangerschapszwemmen en het knuffelzwemmen met je kindje. Zwembad Laco organiseert een leuke ochtend voor zowel de zwangere vrouwen als de moeders met kindjes.
  • Hermien Kamp-Eissink is al jaren verslaafd aan het werken met mooie stoffen en tafelzeil.Van aparte stofjes, bonte katoentjes, gecoat katoen, gobelin designs tot (tafel)zeil en alles wat daar nog tussen zit, overal is iets moois van te maken.Hermien neemt een leuke collectie van haar mooie werk mee naar het Mamacafé. Denk hierbij aan luiertassen, verzorgingssetjes, inlays voor verschillende kinderstoelen, inlays fietszitjes, slabbers, sjaaltjes voor als de eerste tandjes doorkomen, kliederschortjes voor de peuters, babykamer-asseccoirres enz.
  • Bij Schoonheidssalon The beauty Factory in Delden staan persoonlijke aandacht, rust en ontspanning altijd centraal. Zij komen speciaal hun kraam opbouwen bij het mamacafé om jullie alles uit te leggen over gezichtsverzorging. Laat je lekker verwennen en neem alle tips en weetjes mee naar huis.
  • Onze vaste fotograaf Manon te Wierik geeft aan elke bezoeker van het mamacafé een gratis fotoshoot. Laat mooie foto’s maken van jezelf, kindje of hele gezin. (Vergeet dus niet jullie mooie kleren) 
  • Ons springkussen, speelkleden en kleurplaten liggen klaar in het speelparadrijs voor alle kindjes om lekker samen te spelen.

'Wij ontmoeten elkaar graag bij het Mamacafé'

 

  

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft