Bekijk Fotoalbum

contact

bottom
spacer
 

spacer

U bent hier:Home-Nieuws-Kom 27 augustus feest met ons vieren, vrij entree "Weij vieren 35 jaar feest"
 
 
%AM, %03 %416 %2016 %10:%aug

Kom 27 augustus feest met ons vieren, vrij entree "Weij vieren 35 jaar feest"

Weij vieren 35 jaar feest: 27 augustus is iedereen uitgenodigd bij de Weijenborg.

 Op zaterdag 27 augustus viert de Weijenborg groots feest. Het is dan 35 jaar geleden dat Erna en Nico Hemersma eigenaar werden van de Weijenborg uit het jaar 1739. Dit moet natuurlijk gevierd worden.

De hele dag is er van alles te doen en vanaf 20.30 uur zijn alle Deldenaren en belangstellenden uit de regio uitgenodigd bij de Weijenborg voor een spetterend feest.  

Weijenborgje, het speciaal bier van de Weijenborg

Het eerste vat met het speciaalbier onder de naam “Weijenborgje” wordt eerder deze dag tijdens de officiële jubileum viering aangeslagen door mevrouw Hester Maij, gedeputeerde van de provincie Overijssel. Dit speciaal voor de Weijenborg gebrouwen bier is een verrassend stevig bier van hoge gisting. Tonen van fruit, kruiden hop geen dit amberkeurige bier karakter. Sprankelen bier met een bittere ondertoon.
De familie Hemersma is er trots op om na 35 jaar Weijenborg hun eigen bier te kunnen presenteren met een geheel eigen huissstijl doorgevoerd in de glazen, viltjes en tafelkaartjes. Echte collectors items.

 

 

Optreden Hans Baake

 Tijdens het “Weij vieren 35 jaar feest” is er om 22.30 uur een bruisend optreden van Deldenaar Hans Baake. Hij gaat de zaal op de kop krijgen en de voetjes van de vloer, of zoals Hans zelf zegt ‘Het gas erop en het dak eraf!’

Hij zingt hij o.a. nummers van Jan Smit, Wolter Kroes, Rene Schuurmans, Jannes en Stef Ekkel en zet hij menig feest- of bruiloftszaal compleet op z’n kop. Hans heeft onlangs zijn derde single uitgebracht ‘Laten we gaan knallen!’ en op de B-kant: ‘7 Wolken’. 

 

K & N Drive in Show

DJ Niek van Geenen van de K & N Drive in Show zal de hele avond lekkere muziek draaien en iedereen kan lekker los gaan op de dansvloer.  

De entree is gratis.

 K en N Drive In Show zal swingende muziek draaien, er zijn verrassingsacts en de bekende Deldenaar Hans Baake zal een spetterend optreden geven. 

Eerder deze dag zal gedeputeerde van de provincie Overijssel, mevrouw Hester Maij, het allereerste vat Weijenborg bier aanslaan, genaamd “het Weijenborgje”. Dit biologisch gebrouwen Amber bier wordt natuurlijk tijdens het feest ook voor de liefhebber geschonken.

 

Erna en Nico begonnen hun horeca avontuur met zijn tweetjes. Inmiddels is het bedrijf gegroeid tot een onderneming met 10 vaste en 25 ambulante medewerkers. Lag in de begin jaren de focus vooral op het restaurant, tegenwoordig is de Weijenborg gespecialiseerd in themafeesten, bruiloften, (sportieve) buitenactiviteiten, vergaderingen, moordspelen, vrijgezellenfeesten en sinds kort ook in het fenomeen escape room.


Sportdagen voor 500 personen behoren inmiddels tot routine, ontvangsten en feesten tot 250 personen op eigen locatie en catering tot 500 personen op externe locaties zorgen voor een groei van de Weijenborg. Zoon Jasper en zijn vrouw Marijn bruisen van de ideeën en het Mamacafé Twente, het Baby & Kids Spektakel, de Bruidsinspiratie beurs komen uit hun koker.

 

Wij nodigen iedereen uit voor het "Weij Vieren 35 jaar feest" feest.
Zaterdag 27 augustus, 20.30 uur, vrij entree.

Steekwoorden:
   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft