Bekijk Fotoalbum

contact

bottom
spacer
 

spacer

U bent hier:Home-Nieuws-Ladies Night 24 september back to the 40's
 
 
%PM, %13 %513 %2014 %13:%sept

Ladies Night 24 september back to the 40's

 

Laat je inspireren tijdens de ladies night en maak kans op een make-over in 40’s stijl.

 

Kom woensdag 24 september naar Partycentrum Weijenborg voor een gratis bruisende ladies night in de populaire 40's stijl.

Deze ladies night is vol met allerlei leuke activiteiten en begint om 20.00 uur. De entree is gratis. 

 

In april 2015 is het 70 jaar geleden dat Delden bevrijd werd. De Stichting Delden Terug Naar Toen wil de bevrijders voor een laatste keer in stijl bedanken. Delden bruist één week lang van de activiteiten met als hoogtepunt het defilé van ruim honderd militaire voertuigen van het rijdend museum van Keep Them Rolling en het herdenken van de amfibische aanval bij het Twentekanaal.

 

Om deze bevrijdingsweek in 2015 een uniek tintje te geven heeft  “Delden Terug Naar Toen” een fantastisch randprogramma samengesteld. Daarnaast probeert ze  alle bezoekers van het evenement terug te brengen naar toen. Dit gaat doormiddel van kleding, kapsels, make-up, vervoermiddelen, accessoires, muziek en dans.

Om alvast een voorproefje op het evenement te geven en vooral om alle dames bij te scholen over de stijl van toen, nodigen wij hen uit voor deze speciale Ladies night.

 

Nederlands schaatskampioen Moniek Kleinsman treedt op als ladyspeaker en zal alle programma onderdelen aan elkaar praten. Wat is er zoal te doen:

  • Kappers  demonstreren hoe je de prachtige vrouwelijke kapsels van die tijd maakt
  • Visagisten geven  make-up demonstraties
  • Coupeuses verstrekken patronen van kleding uit de 40’s
  • Workshops over het maken van de kleding van toen
  • Kledingstands met kant en klare kleding, hoedjes, shawltjes, handschoenen van toen
  • Dansles en demonstraties: leer de dansen van toen
  • Modeshow kleding van toen
  • Hoffotograaf legt alles vast, vooral voor en na de make over

Kortom, deze ladies night mag je niet missen om goed voorbereid de bevrijdingsfeesten van 2015 in Delden mee te kunnen maken.

 

Alvast een tipje van de sluier van het programma in 2015:

Gebouwen, etalages, mensen in de stijl van toen, boek met verhalen, een 'Café René', een verhalenwandelpad, muziek, scholen, fietstochten in de omgeving langs historische plekken. Het rijdende museum Keep them rolling hebben hun kampement, er komt een heuse airstrip,  een amfibische aanval, een stoomtrein, dit alles als onderdeel van een grote regionale herdenking.

 

De voorbereiding is enorm. Kijk op de  bijzonder mooi vormgegeven website  www.dtnt.nl

voor het hele programma.

 

Het benodigde geld komt via sponsors, maar ook via het project Nederland Vlagt Met Bloemenpracht.

In Delden, maar liever nog heel Nederland moeten het roodwitblauw in Nederlandse vlaggen uit de grond piepen in april. Met de verkoop van bloembollen of zaadjes dit najaar, wordt het project deels gefinancierd. Wordt het een nieuwe Ice Bucket Challenge? Budgettair overschot gaat naar het Rode Kruis. De actie gaat binnenkort van start.

 

Delden Terug Naar Toen:  “we moeten dankbaar zijn dat wij 70 jaar na de bevrijding nog steeds in vrijheid leven. Vrijheid van meningsuiting, vrijheid om te reizen waarheen je wilt, te leven zonder honger, angst en verraad. Laten we voor een laatste keer onze bevrijders hiervoor bedanken. We rekenen op jullie allemaal.”

 

Voor nadere informatie

Erna Hemersma

Voorzitter Delden Terug Naar Toen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft