Bekijk Fotoalbum

contact

bottom
spacer
 

spacer

U bent hier:Home-Nieuws-Baby & Kids Spektakel by Mamacafé Twente op 15 mei bij de Weijenborg
 
 
%PM, %01 %621 %2016 %15:%apr

Baby & Kids Spektakel by Mamacafé Twente op 15 mei bij de Weijenborg

In samenwerking met Stichting Mamacafé Twente en vele vrijwilligers wordt er een spetterend gratis evenement georganiseerd voor het hele gezin en voor a.s. ouders. Kom op 15 mei, eerste Pinksterdag, naar Delden voor het bruisende Baby & Kids spektakel bij de Weijenborg. Baby & kids spektakel 15 mei met goodiebag en facebook winactie ter waarde van € 500,00. 

Activiteiten
De rode loper van de modeshow van baby- en kinderkleding gaat van Country Whishes door het centrum naar de Weijenborg waar ook binnen de modeshow wordt voortgezet.
Vele modelletjes in spe hebben zich aangemeld en het beloofd een prachtige en vertederende modeshow te worden.
De kinderen kunnen knutselen, ze worden geschminkt, ze kunnen muziek maken en zich uitleven op het springkussen.
Laat je lekker opmaken bij de stand van Wellness en Beauty Vital, snuffel langs de vele kraampjes met leuke hebbedingetjes voor je kindje van 0 tot 12 jaar, zoek leuke dingen voor jezelf uit.

De paardentram staat klaar om een leuke rondrit door Delden te verzorgen, sportclubs laten je kennismaken met voetbal en handbal, de Weijenborg verzorgt een spannende competitie Archery Tag, je kunt boerenstraatgolfen en er is een straatteken wedstrijd.

 

Cadeau winactie via Facebook Mamacafé Twente

Ga naar de Facebook pagina van Mamacafe Twente en doe mee aan de Facebookactie. Je maakt kans op een prachtig cadeau pakket ter waarde van € 350,00 samengesteld door de standhouders. Wat zit er zoal in:
Gratis escape uit realescaperoomtwente.nl voor 8 personen, een schattig muziekdoosjes, een warmte knuffel, een knipjes set, gratis baby gebaren workshop, een rugzakje uit Sri Lanka, een uitgebreid verzorgingspakket, een gratis kids dansles, knuffels enz.

 

Goodiebag
Meldt je aan via de Facebook pagina van Mamacafe Twente en je ontvangt een goed gevulde goodiebag. Dit geldt voor de eerste 100 aanmeldingen. 

 

Zwanger- en ouderschap
De a.s. vaders en moeders kunnen zich laten informeren door de kraamzorg organisaties over zwangerschap, bevalling en de zorg voor je baby. Bij de stand van de doula krijg je alles te horen over deze bijzondere begeleiding tijdens de bevalling. Een onderwerp waar niemand graag aan denkt maar wat super belangrijk is wordt verzorgd door de EHBO; hoe moet je handelen bij verstikking, hoe moet je reanimeren bij een kind, enz.
Baby zwemmen, baby massage, baby gebaren. Met de oudere kinderen muziek maken, dansen theater, sport, van alles komt aan bod tijdens het baby & kids spektakel.

 

Papacafé
Vele eet- en drinkstands zorgen voor de inwendige mens, de Papa’s kunnen lekker los gaan in het Papacafé aan de bar maar ook daar is veel interessants: Papa’s kunnen strijden om de titel: handigste Papa. Hoe snel kun jij de luier verschonen, hoe mooi kun je haar invlechten, wat heb je aan kennis over allerlei verzorgingstaken. Er zijn leuke prijzen te winnen.

 

Geef je op:
1.Doe mee met de demonstraties Archery Tag. Je schiet met pijl en boog op elkaar en probeert net zoals in de Hunger Games de ander uit te schakelen. Het goede nieuws is dat de pijlen zachte punten hebben. Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
2. Via de Facebook pagina van Mamacafé Twente kun je een groots “pretpakket” winnen ter waarde van € 500,00, beschikbaar gesteld door de diverse standhouders.
Een escape room voor 6 personen in de escape room Café René in bij de Weijenborg, een kinderfeestje bij een manege, schattig muziekdoosje voor je baby en nog veel meer.
3. De eerste 100 aanmeldingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. krijgen een mooie goodiebag tijdens het baby & kids spektakel.
4. Schrijf je baby in voor de baby kruiprace. Hoe snel kan jouw kleine het traject van 4 meter afleggen. Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Programma:
10.00 uur archery tag competitie voor teams
10.15 uur baby luier race 
10.30 uur muziek op schoot
11:00 uur de beste Papa competitie in het papacafé 
11.30 uur mode show van baby en kinderkleding 
12.00 uur muziek op schoot
12:00 uur baby gebaren 
12:30 uur Dunstan baby taal
13.00 uur baby massage
13.00 uur start straattekenwedstrijd jeugd vanaf 8 jaar tot 12 jaar
13.30 uur Doula uitleg voorbereiding op de bevalling
13:30 uur de grote papa en mama quiz
14:00 uur de beste Papa competitie in het papacafé 
14.30 uur modeshow
15:00 uur Dunstan baby taal in het Papacafé
15:30 uur baby luier race
16.00 uur modeshow 
16:30 uur grote papa en mama quiz

Deelnemende bedrijven, organisaties en clubs 

de Weijenborg, party - catering - events

Mamacafé Twente

Kindcentrum la Luna

Country Whishes, kleding, sieraden

Navia, Kraamzorg

Maartje, Kraamzorg

Gastouderbureau de Bengel

Ben jij op zoek naar kleinschalige kinderopvang van hoge kwaliteit, kies dan voor gastouderopvang. Met veel enthousiasme bieden onze gastouders aan elk kind een warm, sfeervol en veilig thuis met veel 1-op-1 aandacht. Wil je weten welke gastouder bij jou past, neem dan contact met ons op.

 

Doula, begeleiding bij de bevalling 

Art you kidding cadeautjes
Babbelonie babygebaren

Duimelot Zenderen; informatie over de Pikler pedagogiek en de SpeelRuimte (ouderbegeleidingsgroep).


BabyWelkom zelf gemaakt aankleedkussen hoezen enz
Berryl Victorian Draagdoekconsulente in Twente Berryl baby
Bonte Boefjes Zelfgemaakte baby en kinder kleding 
EHBO demonstraties reanimatie enz.
Geboorte 3d kaarzen etc geboore 3 kaarsen enz.
Haak maar Aan club, ehaakte spullen baby en kinderen 
Handbal sport activiteit
Houten producten baby en kinderproducten op hout.
Knipjes van Manon Zelfgemaakte haar knipjes etc.
Knuffels kraam  

Kindercoachpraktijk de Goastok.

Kindercoachpraktijk “de Goastok” is er voor kinderen, jongeren en ouders die een zorgvraag hebben waar het antwoord zich niet direct voor aandient. Het is dan fijn als iemand meekijkt.

Als kindercoach ga ik samen met het kind en de ouders op onderzoek uit, op avontuur om spelenderwijs zijn/haar mogelijkheden en kwaliteiten te ontdekken om zo de oplossing in zichzelf te zoeken en het gewenste doel te bereiken.

Bij kindercoachpraktijk “de Goastok” maken kinderen hun eigen goastok. Deze goastok wordt als diagnostisch middel ingezet bij het verwerken van ervaringen, zoals angst, boosheid, eenzaamheid en zelfvertrouwen.

Dus heeft u een zorgvraag over uw kind op het sociaal-emotionele vlak, dan bent u bij kindercoachpraktijk “de Goastok” op de juiste plek! Door middel van spel zetten we de Goastok in, zodat uw kind spelenderwijs ervaart hoe het is om zich gesteund te voelen en toch op eigen kracht stappen zet.

 

Krissie handmade handgemaakte babykleding, ledikantlakens, aankleedkussen hoezen enz

LiArd creatief atelier, borduren op baby kleding, kussentjes enz. 
Let's move dansschool Delden 

Miortok Photografy, fotograaf 
Made by Eli haakpatronen, gehaakte spulletjes
Oriflame make up en verzorgingsproducten
Rood Zwart sport activiteit
Stalhouderij Schouwink huifkar rondritten

Theatershool Luna, jeugdtheather school
Wellness Vital beauty en wellness
Zwangerschapsmassages massages voor de zwangeren 
Zwempunt zwemschool

  

Het baby & kids spektakel wordt één groot speelfeest voor de kinderen en is super interessant voor (aanstaande) ouders om op een laagdrempelige wijze kennis te maken met alle aspecten rondom zwangerschap, geboorte, opvoeding, spelen en gezondheid.

 

Baby & kids spektakel by Stichting Mamacafé Twente
Zondag 15 mei 2016 (1e pinksterdag) 10.00 – 17.00 uur.
Locatie: Weijenborg, Spoorstraat 16 te Delden
Gratis entree


Voor vragen: Marijn en Erna Hemersma 0652074362.

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft