Bekijk Fotoalbum

contact

bottom
spacer
 

spacer

U bent hier:Home-Nieuws-Mamacafé Twente op maandag 2 februari in het teken van de bevalling
 
 
%PM, %14 %676 %2015 %16:%jan

Mamacafé Twente op maandag 2 februari in het teken van de bevalling

Mamacafé Twente 2 februari in het teken van de bevalling.

Kom gezellig naar het Mamacafé en ontmoet andere (bijna) moeders en hun kinderen.

Bij je eerste bevalling weet je niet wat je kunt verwachten. Daardoor kun je gestrest zijn. Als een eerdere bevalling geen positieve ervaring was, kan dat je angstig maken voor een volgende keer. Tijdens het Mamacafé Twente leer je hiermee positief omgaan.


Hoe bereid je je goed voor op je bevalling. Kraamverpleegkundige en doula in opleiding Wilma Kremer vertelt je alles over bevallen, hoe ga je om met angst en hoe kun je de bevalling vol zelfvertrouwen tegemoet zien.

 

Een doula is een zwangerschaps- en bevallingscoach. Het is een ervaren en kundige vrouw, die aanstaande ouders op een niet-medische manier ondersteunt tijdens de zwangerschap, de geboorte van hun kindje en in de periode er na. Zij wijkt gedurende de hele bevalling niet van de zijde van de barende vrouw.

 

Voor de moeders die samen met hun baby komen is er een leuk thema voor moeder en kind. Wat dit is blijft nog even een verrassing.

Maandag 1 februari vanaf 10.00 uur. Vrije inloop.

 

Voor de broertjes en zusjes is er altijd wat leuks te doen. Neem ze gezellig mee.

 

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft