Bekijk Fotoalbum

contact

bottom
spacer
 

spacer

U bent hier:Home-Nieuws-Mamacafé Twente 7 dec. met kerstfotoshoot en goodiebag.
 
 
%PM, %13 %681 %2015 %16:%nov

Mamacafé Twente 7 dec. met kerstfotoshoot en goodiebag.

Mamacafé Twente staat op 7 december helemaal in het teken van kerst

 

In samenwerking met kindcentrum la Luna staat Mamacafé Twente helemaal in het teken van kerst.

Esther van la Luna zal alles vertellen over kinderopvang, toeslagen, hoe laat kun je je kindje al brengen en over de toekomstplannen voor de opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar. Maar Ester, Sarah en Marlijn doen veel meer.

 

  • Muziek op schoot. Marlijn neemt allemaal instrumenten mee waarmee de allerkleinsten zelf onder professionele begeleiding muziek gaan maken.
  • Sarah neemt allemaal knutselspulletjes mee en gaat samen met de kinderen een mooie kerstdecoratie maken die ze natuurlijk mee naar huis mogen nemen.
  • Er is een fotograaf aanwezig die in de professionele fotohoek een kerstsfeer foto van je kleine, de broertjes en zusjes en van de mama's gaat maken.
  • Alle mama's krijgen een leuke goodiebag mee die door Kindcentrum la Luna en de Weijenborg wordt gevuld.Wil je zeker zijn dat er ook een goodiebag voor jou klaar ligt, meld je dan aan via de mamacaffé Twente facebook pagina.Dan weet je zeker dat je bij grote drukte niet misgrijpt. 

De entree is gratis.

 

Wil jij gewoon samen met andere moeders komen om gezellig te kletsen.. Natuurlijk ben je ook dan van harte welkom! 
Vanaf 10.00 uur kun je weer binnenlopen met je kleine bij de Weijenborg. Dé ideale plek om andere moeders uit Twente te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Naast een ontmoetingsplek, is het Mamacafé ook een plek om vragen te stellen aan verschillende deskundigen.
De kindjes die meekomen mogen lekker springen op het springkussen. 
Voor de kinderwagens is er voldoende plek, er zijn aankleedkussens en er is een voedingsruimte. Oma’s en oppassen zijn natuurlijk ook van harte welkom bij het Mamacafé.

Het Mamacafé Twente is sinds 2 maanden een stichting geworden. Marijn Hemersma is de initiatiefneemster van dit Mamacafé omdat zij gemerkt heeft dat jonge moeders veel behoefte hebben aan het uitwisselen van allerlei handige weetjes en tips. Zij is samen met vrijwilligers de gastvrouw van het Mamacafé en is de moeder van Ties van 2 jaar en verwacht in november haar 2e kindje.

Wil je vrijwilliger worden, meld je dan aan. 

 

Mamacafé Twente

7 december, inloop vanaf 10.00 uur.

Vrij entree.

 

 

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft