Bekijk Fotoalbum

contact

bottom
spacer
 

spacer

U bent hier:Home-Nieuws-Boek nu één van de populaire moordspelen!
 
 
donderdag, 09 oktober 2014 16:25

Boek nu één van de populaire moordspelen!

 Partycentrum Weijenborg is al 20 jaar de moorspel specialist van Overijssel. Je kunt kiezen uit 3 verschillende moordspelen en uit een moordtocht. Vanaf 6 tot 250 personen.

 

Kruip in de huid van een ander en laat je van je slechtste kant zien. Het doel van het moordspel is om veel plezier te hebben. Het is niet moeilijk, alles mag en niets hoeft. Afhankelijk van de grootte van je moordgroep kun je kiezen uit 3 verschillende en spannende moordspelen. Elk moordspel is uniek en iedere deelnemer mag helemaal los gaan in zijn/haar rol. Wil je er van alles bij verzinnen, het mag allemaal. Onze medewerkers en vooral jjijzelf zorgen ervoor dat je een onvergetelijk moordmysterie beleeft.


Wil jij liever naar buiten, kies dan voor de moordtocht.

 Moordtocht Spooktocht de spannende activiteit in het pikkedonker.

Wil je spanning en sensatie tijdens je uitje, ga dan in het donker op pad voor de griezelige moordtocht rondom de duisteren kanten van Delden. Probeer met je team de moord op te lossen aan de hand van een proces verbaal en allerlei aanwijzingen. Een echte spannende spooktocht , durf je het aan....... Zijn de weersvoorspellingen erg slecht, dan kun je de moordtocht 2 dagen van te voren omboeken naar een leuke binnenactiviteit bij Partycentrum Weijenborg.

 

Kijk hier voor jullie moordspel op maat..

 

 

 

 

 

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft