Bekijk Fotoalbum

contact

spacer

 
 

Nieuwsblog

Tips en trends van de trouwspecialist de Weijenborg te Delden.

Je wilt jouw bruiloft op unieke wijze vieren, maar hoe krijg je nou dat bijzondere tintje aan je feest. Weddingplanner Jasper van de Weijenborg helpt je graag.


Gratis weddingplanner

Wil je graag hulp bij het organiseren van je bruiloft bij de Weijenborg, weddingplanner Jasper kan alles voor je regelen, van koets tot trouwkaarten, van fotograaf tot ambtenaar van de burgerlijke stand. En het mooie is dat hier geen extra kosten aan zijn verbonden, dit is service van de Weijenborg.

Jouw lievelingskleur

Laat jouw lievelingskleur de rode draad van de hele dag zijn. Op je trouwkaart, in de bloemen maar ook in het tafellinnen, stoelhoezen en strikken. Stijlvol en romantisch. Wil je witte hoezen met roze strikken of ga je voor zwart met knal blauw. Alles kan bij de Weijenborg.

Bruiloftsmenu

Je kunt kiezen voor een buffet of diner, maar je kunt ook voor het speelse vorkjes diner gaan. In 7-gangen worden de lekkerste gerechtjes op side plates geserveerd. Je staat lekker buiten op het terras, bij de bar of aan een praattafel, de gangen worden geserveerd terwijl iedereen gezellig rondloopt, zit of staat. Speels en informeel. En de menukaart, die is natuurlijk weer passend bij je lievelingskleur.

Champagne sabreren

De bruidegom slaat met een echt zwaard de champagne kurk van de fles. Een spectaculaire act waarbij de sabreer specialist van de Weijenborg de bruidegom goed begeleidt en instrueert. Daarna breng je met zijn allen een toost uit op het kersverse echtpaar.

Bruidsijsstaart

Kies eens voor de lekkere bruidsijstaart. Wij serveren deze als laatste gang van het buffet of diner en jullie snijden deze helemaal volgens de bruiloftsregels romantisch samen aan.

Franks Friet Luik

Tegen het einde van je bruiloft zwaait ineens Franks Friet Luik open en kan iedereen smullen van een puntzak friet met naar wens allerlei lekker pretvet.

Belly tray:

Laat lekkere tapas bereiden en uitserveren via de belly trays.

Live cooking

De koks in actie zien terwijl ze het diner, hapjes of snacks voor jou bereiden ? De koks van de Weijenborg doen niets liever.

Cocktails

De bartenders van de Weijenborg shaken de lekkerste cocktails voor je gasten. Op wens is er natuurlijk ook de Virgin variant zonder alcohol. En willen ze zelf proberen te shaken, alles kan afgesproken worden zoals jullie het willen.

Kraampjes markt

Bij de ijscokraam bestel je een heerlijk ijsje, er is een kraampje met allerlei bruschetta’s, een andere kraam heeft braaadworst op de grill liggen. Je kunt het net zo uitgebreid krijgen als jullie willen.

De Weijenborg maakt jouw bruiloft op maat.

Niets is ons te gek. Wij regelen het voor je.

 

 

 

 

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft