Bekijk Fotoalbum

contact

bottom
spacer
 
U bent hier:Home-Over ons-MVO en opleidingsbedrijf
 
 

MVO en opleidingsbedrijf

MVO is belangrijk voor De Weijenborg.

 

Bewust zijn van je verantwoordelijkheden tegen over mensen en je omgeving is belangrijk bij Partycentrum Weijenborg. We dragen dit uit door diverse projecten te ondersteunen en te sponsoren en door al 33 jaar jonge mensen op te leiden in het horecavak.

Opleidingbedrijf

Partycentrum Weijenborg is vanaf 1981 leerbedrijf voor het beroepsonderwijs voor de afdeling horeca en vanaf 2007 voor ook voor de afdeling recreatie.  Wij bieden stage plaatsen voor onderzoekstage, afstudeerstage en praktijkstage aan studenten vanaf niveau 2 tot en met universitaire studenten. De laatste onderzoekstage is dit jaar bij ons gedaan door een student Communicatie Wetenschappen van de Universiteit Twente die de interne communicatie heeft onderzocht. Daarnaast in is de informatie verstrekking aan gasten door middel van mystery guests onderzocht. Momenteel loopt een student Leisure and hospitality stage bij ons Parycentrum die zich richt op alle binnen- en buitenactiviteiten.

 

Mamacafe Twente

De Weijenborg organiseert elke eerste maandag van de maand een Mamacafé waar a.s. en jonge moeders welkom zijn om andere moeders te ontmoeten. Elke maand is er een ander thema of spreker met een voor jonge moders aansprekend onderwerp.

Marijn Hemersma organiseert deze bijeenkomsten samen met vrijwilligers op ideële basis. Het Mamacafé is ongesubsidieerd en de Weijenborg draagt alle kosten voor sprekers enz. Mama's, oma's en a.s. mama's kunnen gratis deelnemen aan alle activiteiten van het Mamacafé Twente.


Projecten

Wij ondersteunen een project in de hoofdstad van Ghana waar straatkinderen maskers maken. Van de opbrengst van de verkoop van deze

maskers krijgen deze kinderen onderwijs. Door dit onderwijs leren ze een beroep en zijn de kinderen later in staat om in hun eigen onderhoud te voorzien. Een vrijwilliger van dit project zorgt ervoor dat wij enkele keren per jaar een nieuwe voorraad maskers ontvangen die tijdens onze workshop Afrikaanse maskers beschilderen wordt

gebruikt.

 

We hebben als activiteit het rijden met de Segway, een zelfbalancerend elektrisch vervoermiddel die geen CO2 uitstoot heeft. Hetzelfde geldt voor het rijden met Scoeters, dit zijn elektrisch en geheel geluidloze scooters. Zo houden we de lucht van Delden en Landgoed Twickel schoon.  Wij hebben een ION oplaadpunt voor het opladen van elektrische fietsen enz.

 

Wij ondersteunen en ondersteunden diverse maatschappelijke en sportieve projecten zoals:

  1. Het kindertehuis in Telenesti Moldavië.
  2. Zeilschip de Tukker
  3. FC Twente
  4. ATC Hengelo
  5. Het evenement Delden Terug Naar Toen dat in april 2015 70 bevrijding van Delden heeft gevierd
  6. Sportweek Delden
  7. Baby & Kids Spektakel

We scheiden ons afval en gaan zuinig om met alle materialen en behandelen de natuur respectvol.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft