Bekijk Fotoalbum

contact

 

spacer
bottom
 
bottom
spacer
 
U bent hier:Home-Vrijgezellenfeest-Segway rijden, balanceren op 2 wielen
 
 

Segway rijden, balanceren op 2 wielen

Segway clinic, leer rijden op dit elektrische vervoermiddel op 2 wielen tijdens je vrijgezellenfeest

Wil je wat origineels doen tijdens je vrijgezellenfeest, ga dan segway rijden. Onder begeleiding van onze instructeur leer je dit vervoermiddel besturen door je door je gewicht in balans te houden. Tijdens deze 2 uur durende workshop ga je allerlei utidagingen aan op de segway.

 

contact

De segway is het electrische vervoermiddel op 2 wielen waarop je door te balanceren met je gewicht vooruit, stilstaat of zelfs achteruit rijdt. Het duurt even voordat je het gevoel helemaal door hebt, maar daarna ga je volop de uitdagingen aan in het behendigheidsparcours.

 

We hebben verschillende segway programma's voor je vrijgezellenfeest, allemaal uitsluitend te boeken in combinatie met lekker eten en drinken voor of na de clinic. Er zijn al buffetten, bbq’s en diners vanaf € 17,50

Segway clinic

Je krijgt de instructie hoe je dit spannende vervoermiddel op 2 wielen stuurt door je gewicht in balans te houden. Je kunt er een behoorlijke snelheid mee maken. Tijdens een 2 uur durende workshop leer je dit prachtige vervoermiddel te gebruiken. Op de segways wordt steeds gewisseld van bestuurder, waarmee men in steeds wisselende combinaties het parcours aflegt en ook allerlei behendigheidsopdrachten krijgt.  

Segway kickbike wisselprogramma

Je gaat met twee verschillende vormen van vervoer op pad.
De eerste groep gaat op pad met de segways, de tweede groep met kickbikes.

Je start eerst met een korte uitleg en leert de segway te bestruren, zodra je dit onder de knie hebt vertrek je met de halve groep voor een mooie tocht door het centrum van Delden en een stuk van het landgoed Twickel (gelegen tussen Hengelo Overijssel, Almelo en Goor).

Halverwege wordt er gewisseld, zodat iedereen met beide vervoersmiddelen heeft gereden.  

 

Segway scooter twizy wisselprogramma

Je collega's zijn op pad met de electrische scooters en andere collega's doen allerlei teambuilding opdrachten met de Renault Twizy.

Onze trainer zal daarna jullie samenwerking op wens op de korrel nemen en evalueren, zodat het een echte zakelijke teambuilding activiteit is die buiten de WKR valt. Je mag dit onderdeel natuurlijk ook laten vervallen, de klant is koning.

 

 

We kunnen daarna een heerlijk buffet voor je serveren, op jouw bedrijfslocatie zodat het alweer buiten de WKR valt of gewoon in onze prachtige locatie uit het jaar 1739. Je kunt kiezen voor een lekkere barbecue op de mediterrane binnenplaats, een diner of een lekker buffet.

Kijk hier voor alle mogelijkheden.

 

Segway tour

Nadat iedereen tijdens een korte instructie vertrouwd is gemaakt met de segway ga je een tour maken over het landgoed Twickel. Iedereen heeft beschikking over een eigen segway en je maakt een prachtige tocht van een uur.

 

Prijsopgave:

  • Segway clinic vanaf € 33,50 per persoon 
  • Segway kickbike programma vanaf € 52,50. 
  • Segwayscooter twizy  wisselprogramma € 56,50 per persoon. Bij minder dan 25 personen geldt er een kleine meerprijs.
  • Segway Tour vanaf € 87,50 per persoon

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

 

Uitsluitend voor deelnemers die in het bezit zijn van een brommercertificaat of rijbewijs.

 

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft