Bekijk Fotoalbum

contact

 

spacer
bottom
 
bottom
spacer
 
U bent hier:Home-Vrijgezellenfeest-Delden City Race, interactieve teambuildingsuitje
 
 

Delden City Race, interactieve teambuildingsuitje

Dé  trendy teambuilding activiteit waarbij alle zintuigen volop worden uitgedaagd.

 

Na de uitleg van de spannende en interactieve Delden City Race, het indelen van de teams, het uitwisselen van de mobiele nummers en het verstrekken van duizendjes klinkt het startschot. De teams strijden tegen elkaar kris kras door het historische centrum van Delden. Wie weet alle sportieve, cryptische en hilarische opdrachten goed uit te voeren en vele duizendjes te verdienen. Met behulp van kompas, ruimtelijk inzicht en veel overleg vind je de juiste weg. Probeer je doelen te realiseren en stort zoveel mogelijk duizendjes in de groepspot want geld opent deuren. Per SMS wordt je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en kun je bieden op de gouden tip waardoor je voorsprong op de andere teams krijgt.

Ervaar de maximale competitie om binnen 2 kostbare uren via anagrammen, touwtrekken, tagcontest, semafoor alfabet, touwtrekken, foto opdrachten, verscheurde kaarten een fortuin te vergaren. Een echte teambuilding activiteit waarbij je elkaar steeds weer tegen het lijf loopt bij de Weijenborg coach die onderweg steeds weer opduikt met een pot vol geld en de volgende opdracht. Het winnende team wordt passend beloond.

€ 16,75 per persoon, of bij groepen met minder dan 15 deelnemers € 251,25 totaal.

 

Uitsluitend te boeken in combinatie met lunch, buffet of diner.
Deze activiteit is met alle buffetten te combineren, klik hier om alle mogelijkheden te bekijken

contact

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft