Bekijk Fotoalbum

contact

bottom
spacer
 
U bent hier:Home-Zakelijk bijeenkomsten-Feest op maat
 
 

Feest op maat

Wij zijn dé specialist in feesten op maat in Overijssel.

 

Partycentrum Weijenborg ontwikkelt zelf alle themafeesten, moordspelen en andere activiteiten.  Wij maken jouw bedrijfsfeest op maat, passend bij het doel dat je wilt bereiken en de sfeer die je zoekt. We bruisen van de ideeën voor teambuilding. Alle bedrijfsfeesten, binnen- en buitenactiviteiten kunnen we voor je op maat maken zodat er een mooi totaal programma ontstaat.


Tip: maak jouw bedrijf het thema van het bedrijfsuitje.


Dit kan bijvoorbeeld bij de volgende succesvolle themafeesten
 
Moordspel
We maken het hilarische moordspel de Veiling nog spannender door er rollen bij te maken die met jouw bedrijf te maken. Ook kom je veilingstukken tegen die je wel heel erg bekend voorkomen. We herschrijven het moordspel met een vette knipoog naar je bedrijf. Een hilarisch bedrijfsfeest waarbij iedereen de hoofdrol speelt.
 
Culinaire pubquiz
We serveren heerlijke gerechten. Tussen de gangen door strijd je in teams tegen elkaar over kennis van bedrijf. Alleskomt hierbij aan bod : de historie, je product, de roddels, wat je maar wilt.
 
Delden City Race
De interactieve tocht waarbij je in teams strijdt om inzicht, snelheid en geld. Je moet vele cryptische opdrachten, breinbrekers en sportieve opdrachten goed uitvoeren. Overal kom je weer uitdagingen tegen die met je bedrijf te maken hebben.
 
Ik hou van Holland themafeest
In de vele uitbundige en hilarische spelrondes kom je allerlei uitdagingen tegen die met je bedrijf te maken hebben.
 
De jongens tegen de meisjes
Wie kan tijdens de grappige spelrondes de opdrachten die met je bedrijf te maken hebben het beste en het snelst uitvoeren. Varianten hierop zijn de ouderen tegen de jongeren, de ene afdeling tegen de andere enz.
 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen

   
 
 
spacer
Maatschappelijk Verantwoord ondernemen

Denk aan workshops die dit onderbouwen zoals Afrikaanse maskers beschilderen. Deze maskers worden door straatkinderen in Ghana met de hand gesneden en van de opbrengst krijgen ze onderwijs.

Dit onderwijs wordt door ons ondersteund door alle maskers speciaal te laten importeren door een vrijwilliger bij dit project.

spacer
spacer
spacer
Belangrijke zoektermen
spacer

partycentrum twente themafeest - bedrijfsfeest

© 2016 Partycentrum Weijenborg| Sitemap | Bruiloft